08-11-2011

Wachten, wachten, wachten

In het digitale tijdperk bestaat de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier veel informatie uit te wisselen. Dit lijkt soms niet te gebeuren. Sterker nog: ik heb het idee dat het zelden gebeurt. Soms krijg je binnen drie seconden antwoord op een mailtje, maar meestal duurt het veel langer. In sommige gevallen duurt het veel te lang.

Schaaktoernooien
Aanstaande zaterdag zijn er namelijk twee schaaktoernooien. Graag zou ik aan eentje willen meedoen, maar welke moet ik kiezen? Het SGS-Snelschaakkampioenschap voor clubteams is een optie, maar helaas heb ik al weken niks meer gehoord over hoe BSG dat gaat organiseren. Ik hoop dat het doorgaat en ik hoop dat Mark P. vandaag nog van zich laat horen. Het liefst hoor ik een bevestiging, want anders moet ik me snel inschrijven voor het NK Rapid in Eindhoven, wat dan mijn laatste jeugdtoernooi ooit gaat worden. In ieder geval wil ik voorkomen dat ik uiteindelijk naast beide toernooien grijp. Ik kan dus niet te lang wachten.

Tentamencijfer
Officieel zou ik morgen bericht krijgen over mijn tentamencijfer, maar helaas gaan de docenten de door henzelf bedachte deathline niet halen, zo viel er op Blackboard te lezen:

"As of today, we have not yet received the exams from the administration. As we'll both be abroad, this implies that grading will be done with the accordant delay."

Wachten dus.

Weblogmigratiemigraine
Hoe het met mijn weblogje gaat aflopen, is helemaal een raadsel. Al sinds eind augustus is het weblogje uit de lucht. Inmiddels staat het verfomfaaide ding op het nieuwe adres, maar ontbreken er "wat" artikeltjes (bijna 900 of zo.) Klachten en vragen die ik naar de helpdesk stuurde, werden met een merkwaardig standaardantwoord afgedaan. Zo wil het maar niet lukken om m'n e-mailadres (waarmee ik nota bene mee mail) door te geven. Al jaren krijg ik geen e-mails meer van web(-)log, waardoor ik onder andere informatie over de migratie heb gemist. Graag zou ik dus weer e-mails van web(-)log krijgen. De zaak is helemaal raar, want ik heb de weblog via mijn eigen mailadres aangemaakt.

Wat me de laatste tijd ook zorgen baart, is dat deze ontbrekende artikelen nog steeds niet terecht zijn, hoewel de weblog de laatste tijd wel vaak offline is. Ik ben nog steeds bang dat de oudste artikelen kwijt zijn en dat ik ze, net als de Griekse schulden, kan afschrijven.

Gisteren schreef ik wat berichtjes op de Faceboek-pagina van web-log.nl.

Ik zie helemaal niks. :( Mijn weblog is al een aantal dagen offline. Ik hoop maar dat dat betekent dat men druk bezig is de ontbrekende artikelen toe te voegen...

Update: weer online, maar nog steeds zonder de oude artikelen. Dit begint behoorlijk te zuigen. :S

Opnieuw geen reactie. Niet door de behirder en niet door de andere stamgasten. Misschien zien ze mijn reactie niet, of valt hen geen passende reactie ten deel, maar het zuigt wel enorm. Ondertussen zit ik maar te wachten en te wachten op een geruststellende mededeling.

Postvak
Ik zit nu een beetje levenloos achter m'n schootcomputer te wachten. Af en toe druk ik weer op F5, maar het lijkt niet uit te maken. De elektronische postbode komt hier bijna nooit langs. Ondanks de vele vragen die in de lucht hangen, komen er maar geen antwoorden langs. Het is dus wachten, wachten en nog eens wachten. Wat heb je tegenwoordig nog aan e-mail?!

3 opmerkingen:

  1. Bijna direct nadat ik dit bericht had geplaatst, reageerde iemand op Faceboek. Toeval?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ben ik even blij dat ik niet mee mag doen aan het NK Rapid en niet mee wil doen aan het SGS kampioenschap snelrapid.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je bedoelt dat het eigenlijk gewoon een luxeprobleem is? Gelukkig heeft Mark gemaild. Een dreigende ramp is op het nippertje afgewend. :P Trouwens: hou jij niet van snelschaken, of niet van viswijven? ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Heeft u vragen en/of toevoegingen, laat dan hier een reactie achter: